Stort je vandaag nog op een geweldig avontuur vol games, films, internettoegang, online chats, evenementen, services en ervaringen. Ontdek op welke manier PlayStation 3 je een volledig andere wereld insleept.

Playstation Slim Inhoud:

  • PlayStation 3 Slim systeem
  • Draadloze controller (DUALSHOCK3)
  • AC-stroomkabel
  • AV-kabel
  • Usb-kabel
  • Een slanker ontwerp

De Sony PlayStation 3 heeft een ander jasje! Dit entertainmentsysteem heeft een compacte stijlvolle look en beschikt over een 160 GB harde schijf (HDD). De interne architectuur van de Playstation 3 Slim is geoptimaliseerd. Allerlei onderdelen, van het voedingsapparaat tot het koelmechanisme, zijn helemaal opnieuw vormgegeven, waardoor een veel slankere en lichtere console is ontstaan ten opzichte van de voorgaande PlayStation 3. Daarnaast is het energieverbruik tot tweederde teruggebracht. Hierdoor blijft het systeem koeler en maakt de ventilator aanzienlijk minder geluid. Ook al heeft dit systeem het slanke ronde ontwerp van het originele model geerfd, de Playstation 3 Slim is vormgegeven met een stijlvolle en minimalistische design met een bewerkte buitenkant, waardoor een uitstraling ontstaat die zeker niet misstaat in bijvoorbeeld je tv-meubel.

Puur entertainment

Ook deze nieuwe PS3 blijft de allermodernste kenmerken en functies van de voorgaande PlayStation 3-modellen bieden, zoals het afspelen van Blu-ray-films (BD) in HD, het spelen van games en het downloaden van verschillende content en diensten via het PlayStation-netwerk. De opslagcapaciteit van deze PS3 is vergroot naar 160 GB. Met deze capaciteit sla je vele games, muziek, fotos, videos en andere content op die verkrijgbaar zijn via PlayStation Network.

Games

Het eerste wat opvalt aan de PlayStation 3-games zijn de geweldige graphics, maar er is nog veel meer! Dankzij de pure kracht van de Cell Broadband Engine is namelijk alles mogelijk. Zet je schrap voor een tijdperk boordevol interactief entertainment.

PlayStation Network

PlayStation Network is een toegankelijke interactieve omgeving waarin je online gamet, met vrienden en familie over de hele wereld chat en op het internet surft. De aanmelding is gratis!

Kenmerken:

  • Compact formaat: 29 bij 6,5 bij 29 cm
  • Licht: 3.2 kg
  • Zuinig: ongeveer 250 watt

 

Meer informatie
Ean
711719183266
Levertijd
Niet beschikbaar
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Playstation 3 Slim 160 GB - Sony
Uw waardering
To Top