Stort je vandaag nog op een geweldig avontuur vol games, films, internettoegang, online chats, evenementen, services en ervaringen. Ontdek op welke manier PlayStation3 je een volledig andere wereld insleept.

Playstation Slim Inhoud:

 • PlayStation 3 Slim systeem
 • Uncharted 2 platinum
 • Dirt platinum
 • Draadloze controller (DUALSHOCK3)
 • AC-stroomkabel
 • AV-kabel
 • Usb-kabel
 • Een slanker ontwerp

De Sony PlayStation 3 heeft een ander jasje! Dit entertainmentsysteem heeft een compacte stijlvolle look en beschikt over een 320 GB harde schijf (HDD). De interne architectuur van de Playstation 3 Slim is geoptimaliseerd. Allerlei onderdelen, van het voedingsapparaat tot het koelmechanisme, zijn helemaal opnieuw vormgegeven, waardoor een veel slankere en lichtere console is ontstaan ten opzichte van de voorgaande PlayStation 3. Daarnaast is het energieverbruik tot tweederde teruggebracht. Hierdoor blijft het systeem koeler en maakt de ventilator aanzienlijk minder geluid. Ook al heeft dit systeem het slanke ronde ontwerp van het originele model geërfd, de Playstation 3 Slim is vormgegeven met een stijlvolle en minimalistische design met een bewerkte buitenkant, waardoor een uitstraling ontstaat die zeker niet misstaat in bijvoorbeeld je tv-meubel.

Puur entertainment

Ook deze nieuwe PS3 blijft de allermodernste kenmerken en functies van de voorgaande PlayStation 3-modellen bieden, zoals het afspelen van Blu-ray-films (BD) in HD, het spelen van games en het downloaden van verschillende content en diensten via het PlayStation-netwerk. De opslagcapaciteit van deze PS3 is vergroot naar 320 GB. Met deze capaciteit sla je vele games, muziek, foto/s, video/s en andere content op die verkrijgbaar zijn via PlayStation Network.

Games

Het eerste wat opvalt aan de PlayStation 3-games zijn de geweldige graphics, maar er is nog veel meer! Dankzij de pure kracht van de Cell Broadband Engine is namelijk alles mogelijk. Zet je schrap voor een tijdperk boordevol interactief entertainment.

PlayStation Network

PlayStation Network is een toegankelijke interactieve omgeving waarin je online gamet, met vrienden en familie over de hele wereld chat en op het internet surft. De aanmelding is gratis!

Kenmerken:

 • Compact formaat: 29×6,5×29 cm
 • Licht: 3.2 kg
 • Zuinig: ongeveer 250 watt

Uncharted 2 platinum

/Uncharted 2: Among Thieves/ is het vervolg op /Uncharted: Drake/s Fortune/; een game die door iedereen met open armen werd ontvangen. In dit vervolg is onze favoriete mannelijke avonturier Nathan Drake op zoek naar een saffier van onschatbare waarde. En daarvoor zal hij de gevaarlijke reizen van Marco Polo nog eens dunnetjes moeten overdoen!

In /Uncharted 2: Among Thieves/ is vrijwel alles uit het eerste deel flink verbeterd. De beproefde gameplay bestaande uit een mix van exploratie, actie en schieten is verder uitgebreid. Zo kun je ditmaal tijdens een shoot-out objecten omgooien om achter te schuilen en krijg je op het gebied van klimmen meer vrijheid om je eigen weg te bepalen.

Er worden ook compleet nieuwe gameplay-elementen in /Uncharted 2: Among Thieves/ geïntroduceerd, zoals gedeeltes waarbij je moet sluipen en nieuwe spectaculaire voertuigsequenties. Zo moet je bijvoorbeeld op vijanden vanuit een rijdende truck schieten of op een trein proberen te blijven zitten die als een bezetene door de jungle raast.

Met behulp van de Naughty Dog Engine 2.0 vervaagt /Uncharted 2: Among Thieves/ de grenzen tussen film en game. Met graphics van een ongelooflijk hoge kwaliteit en geloofwaardige karakters wordt de actie tot leven gebracht. Waar /Uncharted: Drake/s Fortune/ zo/n 30 procent van de PlayStation 3 gebruikte, benut /Uncharted 2: Among Thieves/ tussen de 90 en 100 procent van de totale processorkracht.

/Uncharted 2: Among Thieves/ heeft voor het eerst een online multiplayer. In de coöperatieve multiplayer kruip je met maximaal drie andere spelers in de huid van Nathan, Sully of Chloe om samen speciale missies te voltooien. In de competitieve modus kun je met maximaal tien andere spelers variaties op bekende speltypes, zoals Deathmatch of Capture the Flag tegen elkaar spelen.

/Uncharted 2: Among Thieves/ wordt door talloze critici als de beste PlayStation 3-game ooit bestempeld. Ervaar nu zelf hét avontuur van het jaar met /Uncharted 2: Among Thieves/ op de PlayStation 3!

Dirt platinum

Colin McRae: Dirt is één van de meest spectaculaire racegames voor de PlayStation 3. De modder spat in het rond en het water vliegt je om de oren. Wanneer jouw auto schoon over de finish komt, weet je zeker dat je iets fout hebt gedaan.

Colin McRae: Dirt biedt niet alleen de mogelijkheid om in de bekende rally competitie te rijden, maar ook andere extreme race evenementen maken deel uit van het spel. Zo zullen ook de Hill Climb races en de Rally Cross evenementen weer flink wat spektakel en botsingen opleveren.

Internationale rally-competities zijn ook toegevoegd, met officiële auto/s op parkoersen die gebaseerd zijn op echt bestaande wegen en locaties uit de hele wereld. Bovendien kan je races rijden in de /versla de klok/ modus, waarbij jouw tijd met die van andere spelers over de gehele wereld wordt vergeleken. En natuurlijk bevat Colin McRae: Dirt officiële auto/s en officiële evenementen naast de brede selectie aan off-road en rally disciplines. Je wordt er een beetje vies van, maar daar krijg je wel één van stoerste rallygames voor terug!

Meer informatie
Ean
711719181576
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Playstation 3
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Playstation 3 Slim 320 GB + Uncharted 2 & Colin McRae 2 - Sony
Uw waardering
To Top