State of Decay 2 - XBOXONE

Een klein stadje in Amerika, een jaar vanaf nu. De doden zijn opgestaan en de beschaving is ineengestort.
SKU
28178
Levertijd:
Wordt verzonden binnen 4 t/m 8 werkdagen

€ 18,99

XBOXONE State of Decay 2

Hoe ga jij overleven?

Een klein stadje in Amerika, een jaar vanaf nu. De doden zijn opgestaan en de beschaving is ineengestort. Zelfs het leger kan de zombies niet afstoppen. De mensheid staat op het punt van uitsterven. Aan jou de taak om overlevenden te verzamelen om een gemeenschap op te bouwen, je eigen verhaal te schrijven en er alles aan te doen om te overleven.

Home Improvement: Apocalypse Edition

In State of Decay is je basis veel meer dan een slaapplek voor je overlevenden. Het is een schuilplaats die bescherming biedt tegen de hongerige ondoden aan de andere kant van de muur. Het is je commandopost, waar je je zombieslachtingsstrategie kunt perfectioneren. En het meest belangrijke: het is een uiting van je persoonlijke overlevingsstrategieën voor de lange termijn, met aangepaste faciliteiten en uitbreidingen. Bouw je een uitkijkpost of leg je een moestuin aan? Een dokterspost of een werkplaats? Welke keuzes maak jij voor jouw kleine stukje samenleving in deze apocalyptische wereld?

Een avontuur in een open wereld

Bouw je basis op, ontwikkel je personages en beheer hulpbronnen om als groep te overleven in deze post-apocalyptische zombiewereld.

RPG-progressie

Ontwikkel de overlevingskansen van elke overlevende door hun skills te verbeteren en de gemeenschap te versterken.

Co-op multiplayer met 4 spelers

Speel alleen of samen met maximaal 3 vrienden om een open wereld te verkennen vol dynamische zombies, menselijke vijanden en waardevolle uitrusting, die van levensbelang is voor het voortbestaan van jouw gemeenschap.

Jouw keuzes bepalen de verhaallijn

Tijdens deze zombie-apocalyps moet je zelf morele keuzes maken. Elke beslissing heeft blijvende impact. Je zult versteld staan van de keuzes die je maakt om te overleven.

Meer informatie
Ean
0889842223682
Levertijd
Wordt verzonden binnen 4 t/m 8 werkdagen
Release Datum
22 mei 2018
Geschikt voor
Xbox One
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:State of Decay 2 - XBOXONE
Uw waardering
To Top