Steam Serialcode Activeren

Om een steamkey (serialcode) te gebruiken heb je een account nodig bij Steam. Als je deze nog niet heb dan moet eerst een account worden aangemaakt voordat je verder kunt met het activeren van een steamkey. Als je al een account hebt bij Steam dan is het activeren van je steamkey nog simpeler en voeg je deze toe aan je collectie. Hieronder volgt een uitgebreide handleiding om snel gebruik te maken van je steamkey (serialcode)

Steam account aanmaken

Een steam account aanmaken is makkelijk en natuurlijk geheel gratis Hieronder tref je een stapsgewijze uitleg aan hoe je een account aanmaakt.

  • Een steam account kun je aanmaken door naar de volgende link te gaan: maak een steam account aan. Op deze pagina voer je de benodigde gegevens in en klik je op mijn account aanmaken.
  • Nu is je account aangemaakt en zie je rechtsboven in het scherm de knop "Steam installeren". Na het indrukken van deze knop kom je op een nieuwe pagina waar je de knop ziet "Steam nu installeren". Als je deze knop indrukt zal de download starten.
  • Nadat de download klaar is, installeer je het bestand. Meestal terug te vinden in de map dowloads op je PC of MAC.
  • Start nu Steam op. Het kan zijn dat het programma eerst nog een update gaat installeren, wacht dus even geduldig.
  • In het opstartscherm kies je voor de optie "Login met bestaand account" en voer je de logingegevens in welke je in de eerste stap hebt aangemaakt.
  • Nu moet je alleen nog even je ingevoerd mailadres bevestigen door op "Ja" te klikken. In je mail ontvang je een email met daarin een bevestigingslink. Klik hierop om het account definitief te maken.
  • Steam is nu op jouw PC of MAC geinstalleerd

We bevelen aan om na het inloggen op "Winkel" te klikken. Hier krijg je een aantal opties de eerste keer te zien welke het mogelijk maken om je account verder te beveiligen. Omdat een steam account jouw directe games collectie is en dus een waarde vertegenwoordigt lijkt ons dit zeer belangrijk om stappen "ACCOUNT HERSTEL" en "MOBIELE STEAM GUARD-AUTHENTICATOR" direct te doorlopen.

Steamkey (serialcode) activeren

We gaan er even vanuit dat je nu reeds ingelogt bent op je steam account. In het scherm zie je rechts onder een button "Spel toevoegen". Kies in dit menu voor de optie "Product activeren". Er opent een pop-up scherm waar je twee keer door klikt en dan de code invoert die via mail bij je is binnen gekomen. Druk op volgende en de game zal in je game overzicht worden getoont.

Indien je tijdens de installatie vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice via socialmedia of mail. Onze telefonsiche helpdesk is helaas niet in staat om u direct te helpen tijdens de installatie. Hiernaast biedt steam zelf ook een klantenservice aan om u te helpen met installatie of steam gerelateerde vragen.

Op zoek naar een Steamkey?

Natuurlijk geven wij niet alleen informatie, maar hebben wij ook een uitgebreide collectie Steamkey welke wij instant leveren via mail. Na het bestellen kun je dus direct aan de slag met jouw game. Geen wachttijden gelijk gamen. Bekijk hier onder collectie.

To Top