The Legend of Zelda Breath of the Wild - SWITCH

Waardering:
80% of 100
Verken Hyrule nu met ongelimiteerd vrijheid en zie wat de Nintendo Switch deze Zelda Breath of the Wild tot het nieuwe standaard maakt van de Zelda lijn.
SKU
29163
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 67,50

SWITCH The Legend of Zelda: Breath of the Wild

BETREED EEN WERELD VOL AVONTUUR
 
Vergeet alles wat je ooit hebt geleerd over The Legend of Zelda-games. Maak een ontdekkingsreis in een wereld vol avontuur in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een grensverleggende, nieuwe game in de bekroonde serie.
 
Verken de wildernis van Hyrule in alle vrijheid
Beklim torens en bergtoppen om nieuwe bestemmingen te zien. Stippel vervolgens je koers uit en waag je in de wildernis. Onderweg zul je het moeten opnemen tegen reusachtige vijanden. Ook moet je jacht maken op wilde dieren en ingrediënten verzamelen voor het voedsel en de drankjes die je nodig hebt tijdens je avontuur.
 
Ontdek en verken meer dan 100 tempels
Overal in het rijk vind je tempels, die je in een willekeurige volgorde kunt ontdekken. Probeer alle heiligdommen te vinden en los de puzzels op die deze tempels herbergen. Baan je een weg langs de valstrikken en mechanismes in deze geheimzinnige bouwwerken om bijzondere voorwerpen en beloningen te ontdekken die je op je avontuur nodig hebt.
 
Wees overal op voorbereid
Voor je ligt een gigantische wereld die erom smeekt om ontdekt te worden. Om iedere uithoek te kunnen verkennen heb je verschillende outfits en uitrustingen nodig. Misschien moet je op zoek gaan naar warme kleding of juist naar kleren waarmee je de hitte in de woestijn kunt trotseren. Sommige kledingstukken hebben speciale effecten waardoor je bijvoorbeeld sneller wordt en minder snel te zien bent.
 
Vijanden verslaan vergt strategisch inzicht

 

De wereld wordt bewoond door vijanden in alle soorten en maten. Iedere tegenstander beschikt over unieke aanvallen en wapens. Je zult daarom razendsnel moeten nadenken en de juiste strategieën moeten bedenken om ze te verslaan.
Meer informatie
Ean
0045496420031
Levertijd
Uitverkocht.
Release Datum
3 mrt. 2017
Geschikt voor
Nintendo Switch
Spel Genre
Actie Avontuur, RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Legend of Zelda Breath of the Wild - SWITCH
Uw waardering
To Top