Sword Art Online Fatal Bullet (Complete Edition) - Switch

Sword Art Online: Fatal Bullet (Complete Edition) bevat het volledige spel, het hele seizoen door pass-inhoud, waaronder: Ambush of the Imposters, Betrayal of Comrades, Collapse of Balance, plus nieuwe uitbreiding Dissonance Of The Nexus met gloednieuwe scenario's en nieuwe karakters.

SKU
34094
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 48,50

Sword Art Online: Fatal Bullet (Complete Edition) bevat het volledige spel, het hele seizoen door pass-inhoud, waaronder: Ambush of the Imposters, Betrayal of Comrades, Collapse of Balance, plus nieuwe uitbreiding Dissonance Of The Nexus met gloednieuwe scenario's en nieuwe karakters.

Uw keuze is zwaarder en sneller dan een kogel:

Word de held van Gun Gale Online in de nieuwste game van de SAO-franchise in Sword Art Online: Fatal Bullet. Stap in de veelzijdige landschappen en omgevingen van Gun Gale Online met unieke en realistische ontwerpen die lijken op iets uit een sciencefictionfilm en talloze andere wapens en vechtstijlen om uit te kiezen. Communiceer met personages uit originele Sword Art Online-romans, anime en vorige games terwijl je navigeert in een wereld die enorm gepersonaliseerd en visueel verbeterd is. Speel als de protagonist, vecht tegen tegenstanders met nieuwe wapens en pas het spel verder aan door vaardigheden en vaardigheden te creëren. Volledige duik in Sword Art Online: Fatal Bullet.

Kenmerken:

- Welcome to the World of Guns: Gun Gale Online van Sword Art Online II is visueel verbeterd en divers met veel landschappen om te ontdekken in een geheel nieuw origineel verhaal onder toezicht van de maker van de serie, Reki Kawahara.
- Unreal Visuals: verdwaal in een levensechte wereld die is ontwikkeld door Dimps met realistische en robuuste omgevingen en texturen.
- Vriend of vijand: daag zware bazen uit die vrienden in coöperatie nodig hebben.
- Realistisch en heroïsch spel: tal van unieke en prachtig ontworpen wapens om uit te kiezen en unieke vaardigheden om te creëren.
- UFG-wapen: de gebruikersavatar wordt met dit speciale wapen begaafd door de ArFA-Sys. Het maakt 3D-bewegingen in de omgeving mogelijk, waardoor de speler een licht draad kan werpen en hogere delen van de kaart kan bereiken, dichter bij vijanden kan komen om een ​​betere schietpositie te bereiken of om vliegende tegenstanders te raken.
- Bounty Player: In de offlinemodus, naast vijanden, zal een aantal NPC verschijnen en de speler uitdagen. Ze kunnen in groep van 4 of alleen verschijnen en het verslaan van hen zal meer beloningen en een spannende ervaring garanderen.
- 4players Party: de speler krijgt de kans om de volledig solo-ervaring alleen te beleven of vier feestgangers te bereiken. In de partymodus beheert de speler de leden niet, maar krijgt de kans om specifieke acties en gedragingen in te stellen.
- Nieuwe personages: Naast Kirito, Asuna en Sinon zullen nieuwe personages zich bij de bemanning voegen, zoals Yuuki, Strea, LLenn en Pitohui, beiden van Alternative Online Gun Gale.
- GC-evenementen: tijdens het spel kunnen enkele speciale acties speciale feestgebeurtenissen teweegbrengen om meer over het leven van de personages te ontdekken.

Meer informatie
Ean
3391892003819
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Namco Bandai
Release Datum
9 aug. 2019
Geschikt voor
Nintendo Switch
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Seks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sword Art Online Fatal Bullet (Complete Edition) - Switch
Uw waardering
To Top