Tales of Arise - PS4

Rena regeert al 300 jaar over Dahna, plundert de planeet van haar hulpbronnen en ontneemt mensen hun waardigheid en vrijheid.

SKU
38235
Releasedatum:
10-09-2021
Levertijd:
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.

€ 59,95

Goedkoop Tales of Arise Kopen

Daag het lot uit dat je bindt

Rena regeert al 300 jaar over Dahna, plundert de planeet van haar hulpbronnen en ontneemt mensen hun waardigheid en vrijheid.
Ons verhaal begint met twee mensen, Alphen en Shionne, geboren op verschillende werelden, die elk hun lot willen veranderen en een nieuwe toekomst willen creëren.
Tales of Arise biedt een eersteklas JRPG-ervaring met een gevarieerde cast van personages, een intuïtief en belonend vechtsysteem en een boeiend verhaal dat zich afspeelt in een weelderige wereld die het waard is om voor te vechten.

Belangrijkste kenmerken

  • Een wereld van de natuur getekend met de "Atmospheric Shader" - We introduceren een nieuwe grafische shader, geïnspireerd door anime en aquarel.
  • Personages met aantrekkelijke ontwerpen reizen tussen achtergronden vol met mooie en delicate beelden.Verken een wereld die leeft
  • Verken de wereld van Dahna, waar een mix van unieke, natuurlijke omgevingen van uiterlijk veranderen op basis van het tijdstip van de dag. Klim over het rotsachtige terrein, zwem in rivieren, verzamel rond het kampvuur, kook eten, ga naar de volgende stad, versla de meester van een buitenaardse planeet en bevrijd de mensen!Stijlvolle actie en gevechten
  • Via het nieuwe systeem "Boost Strike" kun je nu combo's van krachtige aanvallen aan elkaar koppelen met je groepsleden. Chain Artes, Boost Attacks en Boost Strike combo's om je vijanden neer te halen!Beleef het verhaal van het verdeelde Renan- en Dahnan-volk
  • De hoofdrolspelers die het lot van deze twee werelden zullen bepalen, zijn Alphen en Shionne. Ze zullen ontberingen overwinnen en samen groeien met hun unieke vriendengroep. Op de belangrijkste punten in het verhaal is een prachtige animatie van ufotable ingevoegd, wat meer kleur toevoegt aan de reis van onze hoofdrolspelers.

 

Meer informatie
Ean
3391892016345
Levertijd
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.
Fabrikant
Namco Bandai
Release Datum
10 sep. 2021
Geschikt voor
Playstation 5, Playstation 4
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tales of Arise - PS4
Uw waardering
To Top