Terminator Resistance - PS4

Dit verhaal speelt zich af in een post-apocalyptisch Los Angeles, bijna 30 jaar na de dag des oordeels.

SKU
35315
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 36,99

Goedkoop Terminator Resistance Kopen

Terminator: Resistance is een officieel gelicentieerde first-person shooter die zich afspeelt tijdens het ‘Future War’ -scenario dat werd geïntroduceerd in de iconische films van James Cameron, ‘THE TERMINATOR’ en ‘T2: JUDGMENT DAY’.

Dit verhaal speelt zich af in een post-apocalyptisch Los Angeles, bijna 30 jaar na de dag des oordeels, en draait rond een gloednieuwe held in het Terminator-universum, Jacob Rivers, een soldaat in het verzet onder leiding van John Connor.

Ondanks het feit dat Jacob slechts een gewone soldaat is, zal hij snel ontdekken dat hij specifiek het doelwit is van de nieuwste dreiging van Skynet en gemarkeerd is voor vernietiging!

Skynet is misschien voorbestemd om de oorlog te verliezen, maar tegen welke kost voor Jacob?

Ervaar de gebeurtenissen voorafgaand aan de beslissende laatste strijd om het lot van de mensheid in de oorlog tegen de machines! 

Belangrijkste kenmerken: 

  • Kies wat voor soort actieheld je wilt zijn! Neem een episch arsenaal aan wapens op en kies voor een directe aanpak, of sluip door deuitgestrekte omgevingen! De wereld om je heen is niet zo vergevingsgezind als vroeger, dus je zult zelf de middelen moeten vinden om je op weg te helpen.
  • Verander het lot van de mensheid! Bescherm een bonte groep overlevenden, elk met hun eigen motivaties en achtergrondverhalen. De acties die je tijdens het spel onderneemt, hebben invloed op hun overlevingskansen en veranderen het einde dat van het verhaal.
  • Rebeleer tegen de machines! Vecht tegen een selectie van iconische vijanden uit de films, waaronder de T-800, en tegen een groot aantal vijanden die gloednieuw zijn in het Terminator-universum!
Meer informatie
Ean
5060112433122
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Reef Entertainment
Release Datum
15 nov. 2019
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Terminator Resistance - PS4
Uw waardering
To Top