THE DARK PICTURES Volume 1 includes Man Of Medan + Little Hope - PS4

Opgesloten en geïsoleerd in de verlaten stad van weinig hoop, moeten 4 studenten en hun professor ontsnappen aan de nachtmerrieachtige visioenen die hen meedogenloos achtervolgen door een ondoordringbare mist.

SKU
37327
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 35,99

Goedkoop THE DARK PICTURES: Volume 1 includes Man Of Medan + Little Hope Kopen

Bevat:
- The Dark Pictures Man of Medan
- The Dark Pictures Little Hope
- 2 Exclusieve Pins
- 4-Disc steelbook
- The Dark Pictures Anthology World stoffen map.

Opgesloten en geïsoleerd in de verlaten stad van weinig hoop, moeten 4 studenten en hun professor ontsnappen aan de nachtmerrieachtige visioenen die hen meedogenloos achtervolgen door een ondoordringbare mist. Terwijl ze door de stad reizen op zoek naar een manier om te ontsnappen, moeten ze de betekenis van deze gebeurtenissen, de wortel van het kwaad, begrijpen en hoe deze rechtstreeks met hen verbonden is.

The Dark Pictures - een reeks intense, op zichzelf staande, vertakte filmische horrorspellen - combineren atmosferische omgevingen met krachtige verhalen om een ​​angstaanjagende nieuwe game-ervaring te creëren, elk verhaal beïnvloed door echte feiten, fictie en legendes.

Elk van The Dark Pictures heeft twee multiplayer-modi: "gedeeld verhaal" - Deel je verhaal en speel online met een vriend en "Filmavond" Waar je met maximaal 5 spelers kunt spelen in een offline pass-the-pad-modus. Spelers worden uitgedaagd om de wereld te verkennen en elk verhaal te ontdekken in de wetenschap dat al hun keuzes gevolgen hebben, personages kunnen leven of sterven - kom jij met hen allemaal tot het einde?

Meer informatie
Ean
3391892009927
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Namco Bandai
Release Datum
30 okt. 2020
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
Actie Avontuur, Compilaties
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:THE DARK PICTURES Volume 1 includes Man Of Medan + Little Hope - PS4
Uw waardering
To Top