The Legend of Zelda - Breath of the Wild - Expansion Pass - Nintendo Switch

Met de uitbreidingspas van Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass - Nintendo Switch kunt u vooraf content kopen.

SKU
37838
Levertijd:
Directe levering via mail binnen enkele uren na betaling en controle.

€ 19,99

Met de uitbreidingspas van Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass - Nintendo Switch kunt u vooraf content kopen. De onderstaande inhoud wordt opgenomen:

  1. Drie schatkisten met in-game kleding, exclusief voor de uitbreidingspas, worden toegevoegd aan het Great Plateau. Verken om hun locaties te ontdekken!
  2. DLC Pack 2 "The Champions' Ballad" Nieuw origineel verhaal Nieuwe kerker Extra uitdagingen.
  3. DLC Pack 1 "The Master Trials "The Master Trials" omvat het volgende:
  • Trial of the Sword - Bezoek een bepaalde locatie om de Trial of the Sword uit te dagen, waar je golven vijanden moet verslaan om van de ene kamer naar de andere te komen. Je begint deze uitdaging volledig kaal, zonder enige uitrusting, uitrusting of etenswaren om je te helpen. Zodra je alle vijanden in een kamer hebt verslagen, kun je doorgaan naar de volgende. Als je alle 45 kamers voltooit, zijn Link's geest en lichaam sterk genoeg om de volledige kracht en pracht van het Master Sword te gebruiken wanneer het zwaard bruikbaar is!
  • Hero's Path Mode - Een functie waarmee je het pad kunt zien dat je op je reis hebt afgelegd. Het legt je reis vast voor maximaal 200 uur gameplay. Gebruik dit om die heiligdommen en Koroks te vinden die je nog steeds ontlopen! U kunt zelfs de herhalingssnelheid aanpassen, zodat u handmatig het tempo kunt selecteren dat u wilt volgen.
  • Master-modus - In de Master-modus zijn de meeste vijanden die je tegenkomt een niveau hoger dan ze oorspronkelijk waren. Als u bijvoorbeeld normaal rode bokoblins ziet, ziet u nu waarschijnlijk blauwe bokoblins. Er is ook een nieuwe toplaag van vijanden die niet in de normale modus verschijnen! Bovendien zullen vijanden hun gezondheid herstellen als je ze niet meer aanvalt, en ze zullen Link ook gemakkelijker opmerken, dus het kan zijn dat je je vechtstrategieën moet aanpassen. Je kunt ook vijanden en schatkisten in de lucht zien zweven! Gebruik deze locaties in uw voordeel om schatten te scoren of zelfs uithoudingsvermogen te herstellen.
  • Reismedaillon - Er is ergens een voorwerp genaamd het Reismedaillon verborgen in een schatkist. Plaats het op uw huidige locatie en u kunt er naartoe reizen wanneer u maar wilt. U kunt slechts één locatie tegelijk registreren, maar deze toevoeging zou u tijdens uw reis moeten helpen.
  • 8 kledingstukken verborgen in schatkisten - Items die de erfenis van de The Legend of Zelda-serie eren (Majora's Mask, Midna's Helmet, Tingle's Hood, Tingle's Shirt, Tingle's Tights, Phantom Helmet, Phantom Armor en Phantom Greaves) worden verborgen in 8 schatten kisten verspreid over Hyrule. Er zijn hints om u te helpen deze items ook ergens verborgen te vinden. Zoek naar deze hints en schatten terwijl je door Hyrule reist!
  • Korok Mask - Het Korok Mask is een item dat ergens in Hyrule in een schatkist zal worden verborgen, en in tegenstelling tot de 8 hierboven genoemde items heeft deze een speciale vaardigheid. Wanneer Link dit masker draagt, zal het trillen wanneer er een verborgen Korok in de buurt is!

Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

Meer informatie
Ean
0045496402402
Levertijd
Directe levering via mail binnen enkele uren na betaling en controle.
Fabrikant
Nintendo
Platform
Nintendo Switch
Geschikt voor
Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Spel Genre
Kaarten
Type Giftcard
Game uitbreiding
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Legend of Zelda - Breath of the Wild - Expansion Pass - Nintendo Switch
Uw waardering
To Top