Vampire The Masquerade Bloodlines 2 - Unsanctioned Edition (Steelbook) - PC

Voed je kracht, beheers de nacht.

SKU
37162
Releasedatum:
31-12-2022
Levertijd:
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.

€ 56,95

Goedkoop Vampire:The Masquerade Bloodlines 2 - Unsanctioned Edition (Steelbook) Kopen

Je werd verwekt tijdens een terroristische vampieraanval en veroorzaakte een bloedhandelsoorlog in Seattle. Ga ongemakkelijke allianties aan met de leiders van de stad en onthul de grootschalige samenzwering die machtige vampierfacties in een bloederige burgeroorlog stortte.

Voed je kracht, beheers de nacht.

Jij en je volgelingen beschikken over unieke vaardigheden die je gebruikt in ons baanbrekende, snelle en mêlee-gerichte vechtsysteem. In de loop van de game word je steeds sterker. Zorg er wel voor dat je de Masquerade in stand houdt en dat je je menselijkheid behoudt... als je tenminste wilt overleven.

Daal af in het duistere hart van Seattle en overleef de vampierelite.

Vampiers waren altijd al de baas in Seattle. Ga op jacht in een stad die de World of Darkness op een getrouwe manier tot leven brengt. Ontmoet de oude garde die de oprichting van Seattle nog meemaakte en het nieuwe bloed dat de stad wil veranderen met tech-geld. Iedereen heeft een verborgen agenda, dus kies je bondgenoten zorgvuldig uit.

Ga ongemakkelijke allianties aan.

Kies een van de rivaliserende facties om mee te strijden in de bloedhandelsoorlog van Seattle. Elke factie heeft zijn eigen unieke eigenschappen en achtergrond. Je imago is afhankelijk van de vrienden die je hebt, al kun je je handen nooit helemaal schoonhouden.

Beleef het verhaal.

Kruip in de huid van een vampier in de World of Darkness en ontmoet boeiende personages die reageren op je keuzes. Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2 is geschreven door het creatieve brein achter het originele Bloodlines en lost alle beloften van de eerste game in. Ook maakt een aantal populaire personages zijn rentree.

Al sinds de jaren 50 van de 19e eeuw maakt het bloedzuigende gezelschap de dienst uit in Seattle. Inmiddels is de stad erg veranderd, maar met het First Blood Pack kun je terug naar die duistere en bloederige tijd.

Meer informatie
Ean
4020628713041
Levertijd
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.
Fabrikant
Paradox Interactive
Release Datum
31 dec. 2022
Geschikt voor
PC
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vampire The Masquerade Bloodlines 2 - Unsanctioned Edition (Steelbook) - PC
Uw waardering
To Top