Void Bastards - Switch

Vergeet alles wat je weet over first-person shooters: Void Bastards vraagt je om de leiding te nemen, niet alleen maar om te richten en te vuren.

SKU
37563
Levertijd:
Voor 15.00 besteld, de volgende werkdag in huis via PostNL.

€ 31,99

Goedkoop Void Bastards Kopen

Vergeet alles wat je weet over first-person shooters: Void Bastards vraagt je om de leiding te nemen, niet alleen maar om te richten en te vuren. Het is aan jou om de bij elkaar geraapte Void Bastards uit de Sargasso-nevel te leiden. Jij neemt de beslissingen: waar je naartoe gaat, wat je moet doen en tegen wie je moet vechten. En daarna moet je die strategie uitvoeren ten overstaan van vreemde en verschrikkelijke vijanden.

Aan boord van verlaten ruimteschepen plan je de missie terwijl je let op de indeling van het schip, de gevaren en vijanden die je misschien tegenkomt en de terminals en andere systemen op het schip die je in je voordeel kunt gebruiken...

Manoeuvreer voorzichtig op de gevaarlijke schepen, terwijl je materiaal zoekt en controlesystemen manipuleert. Reageer op wat je vindt: maak je een omweg naar de generator om de elektriciteit weer in te schakelen, of baan je jezelf vechtend een weg naar de beveiligingsmodule om de verdediging van het schip uit te schakelen?

Meer informatie
Ean
5060146469791
Levertijd
Voor 15.00 besteld, de volgende werkdag in huis via PostNL.
Fabrikant
Overige
Geschikt voor
Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Void Bastards - Switch
Uw waardering
To Top