Armin van Buuren: In The Mix biedt de ultieme DJ ervaring op de Nintendo Wii. Draai samen met ��n van de beste Nederlandse DJs in Armin van Buuren: In The Mix!

Armin van Buuren: In The Mix bevat vele muziekmasters van Armin van Buuren zelf en diverse artiesten waarmee Armin heeft samengewerkt. Om de ervaring compleet te maken heeft Armin uniek en niet eerder uitgebracht materiaal in de Wii game verwerkt.

Het is in Armin van Buuren: In The Mix de bedoeling om met behulp van de beschikbare effecten, loops en losse parts zelf muziek te mixen. Dit gebeurt natuurlijk met behulp van de Wii afstandsbediening en de nunchuck. Het mixen met deze controller werkt verrassend intu�tief en voor je het weet heb je zelf een heerlijke track vanuit je huiskamer in elkaar gemixt!

Armin van Buuren: In The Mix laat je zien hoe Armin van Buuren zijn DJ-technieken in de praktijk brengt, maar je kunt er geheel je eigen draai aan geven. Oefen je skills en maak je vrienden en familie helemaal gek met dikke Dance en Trance beats in Armin van Buuren: In The Mix!

 

Meer informatie
Ean
8713747103409
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Armin van Buuren In the Mix! - WII
Uw waardering
To Top