Cars Toon: Maters Tall Tales is een vrolijke game voor het gehele zin waarbij de autos uit de Cars-film centraal staan. In deze game staan korte, snelle, grappige spelletjes centraal. Cars Toon: Maters Tall Tales kan gespeeld worden met maximaal vier spelers.

De spelletjes uit Cars Toon: Maters Tall Tales zijn gebaseerd op de korte animaties over Mater, de roestige takelwagen uit de kinderfilm. De spelertjes gaan samenwerken met Mater en zijn vrienden wanneer ze de verhalen van Mater opnieuw kunnen beleven in de videogame. Hierbij kunnen er natuurlijk ook dingen gebeuren die je niet in de tekenfilm voorbij hebt zien komen.

Cars Toon: Maters Tall Tales houdt kinderen en hun ouders, opas, omas, ooms en tantes uren bezig. In totaal bevat Cars Toon: Maters Tall Tales meer dan dertig verschillende spelletjes die zowel met als tegen elkaar gespeeld kunnen worden. Natuurlijk wordt hierbij volledig gebruikt gemaakt van de mogelijkheden die de besturing van de Nintendo Wii te bieden heeft. Je kunt stunten in Mater the Greater of racen met de stieren in El Materdor.

Re-release 30 juni 2014. Reserveer nu!

 

Meer informatie
Ean
8717418280802
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Disney
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Kinderen, Racing
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cars Toon Maters Tall Tales - WII
Uw waardering
To Top