Dance Party Pop Hits is een dansgame voor de Nintendo Wii. Om te dansen op de muziek heb je geen controller, maar de bijgeleverde dansmat nodig. Deze sluit je aan op de Nintendo Wii en dankzij de pijlen op de dansmat kan jij op het juiste moment de juiste stap maken. Zo kan iedereen leren dansen!

Dance Party Pop Hits + Dance Mat is niet voor luie gamers weggelegd. Je zult echt flink op het ritme van de muziek moeten bewegen op de mat. De tracklist van Dance Party Pop Hits bevat vijftien lekkere popnummers met stevige beats. Zo kun je helemaal los gaan op nummers als "Push The Button" - Sugababes, "Some Kinda Rush" - Booty Luv en "Murder On The Dance Floor" door Sophie Ellis Bextor.

Het is ook mogelijk om Dance Party Pop Hits samen met je vrienden te beleven. In de two-player dance off kun je het tegen een andere speler opnemen, terwijl in de Tournament mode maximaal 8 spelers tegelijk kunnen dansen. Met de Dance Creator mag je zelf een dansroutine samenstellen en de calorieteller helpt je afvallen. Dance Party Pop Hits bevat talloze opties, van een virtueel feest tot een lekkere work-out; het zit er allemaal in!


Product wordt geleverd inclusief dance mat.

 

Meer informatie
Ean
7340044300319
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dance Party Pop Hits + Dansmat - WII
Uw waardering
To Top