Gezellig zingen met de hele familie kan in /Disney: Sing It - Family Hits/. In deze karaokegame zijn liedjes en video/s verwerkt uit twintig verschillende Disney-films. Het spel haalt haar muzikale inspiratie uit hele moderne Disney-verhalen, maar ook uit de klassiekers!

Van Assepoester en Doornroosje tot en met Mary Poppins, Jungle Boek en moderne films als Cars en Toy Story, alles is verwerkt in /Disney: Sing It - Family Hits/. De beelden van deze game zijn geoptimaliseerd naar de spelcomputer, waardoor zelfs de oude films nog van je scherm spetteren.

In /Disney: Sing It - Family Hits/ worden spelers uitgedaagd om zo goed mogelijk te zingen. Door met de teksten mee te blèren en ondertussen wel de juiste toonhoogte te halen, bereik je de maximale score. De speciale familiemodus is met acht spelers te spelen, en natuurlijk kan er ook tegen elkaar gestreden worden om te zien wie er de meeste punten kan halen. Of je nu solo zingt of een mooi duet, na elk zangspel is het mogelijk om je prestaties opnieuw te beluisteren.

Meer informatie
Ean
8717418276140
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Disney Sing It Family Hits - WII
Uw waardering
To Top