Krabbels Grote Avontuur is een avontuur waarin tekenen centraal staat. Voor deze Wii-game is dan ook het los verkrijgbare uDraw-tekentablet vereist!

Welkom bij Krabbels Grote Avontuur waarvoor de kracht van het uDraw tekentablet gebruikt moet worden. Spelers moeten tekenen en kantelen om Krabbel door de zestig levels te loodsen.

Krabbel kan rollen, drijven en stuiteren door de levels heen. Hierbij moeten puzzels opgelost worden waarbij tekenen centraal staat. Daarnaast zijn er muntjes om te verzamelen en vijanden om mee af te rekenen. Spelers maken niet alleen een held, maar moeten ook allerlei andere objecten tekenen. Creativiteit is dan ook belangrijk om Krabbels Grote Avontuur tot een goed einde te brengen.

Krabbels Grote Avontuur biedt zestig levels binnen vier verschillende spelopties. In Pen Panic moet een trampoline gemaakt worden om Krabbel door levels te laten springen, muren te laten slopen en vijanden te verslaan. Roly Poly draait veel meer om een rollende Krabbel, waarbij de gamer het tablet moet kantelen, terwijl Bubble Trouble een rustige en spannende spelmodus is met allerlei scherpe gevaren die ontweken moeten worden. Tenslotte is er Fan Frenzy, een speloptie waarbij een ballon door een level getild moet worden.

Krabbels Grote Avontuur is een tekenavontuur voor jong en oud!

 

Meer informatie
Ean
4005209140867
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
THQ
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Krabbels Grote Avontuur (U-Draw) - WII
Uw waardering
To Top