De legendarische Driver-serie is terug met een compleet nieuw deel! Het verhaal speelt zich een aantal maanden na de gebeurtenissen uit Driv3r af. Hoofdpersoon John Tanner ligt in een coma na het ernstige auto-ongeluk in het derde deel. Driver: San Francisco speelt zich dan ook volledig in de droomwereld van Tanner af!

De Amerikaanse metropool San Francisco is tot in de kleinste details nagebouwd in Driver: San Francisco. De straten bevatten honderden auto/s waaronder een aantal iconische bolides uit bekende films. Zo kun je onder andere achter het stuur van de DeLorean uit Back to the Future, Shelby GT500 uit Gone in 60 Seconds en Dodge Charger R/T uit de film Bullitt stappen!

Doordat Driver: San Francisco zich af in de droomwereld van Tanner afspeelt, kunnen er een aantal innovatieve elementen worden geintroduceerd. In Driver: San Francisco is het mogelijk om als Tanner razendsnel tussen rijdende auto/s wisselen. Zo kun je gemakkelijk de politie op het verkeerde been zetten door direct een tegemoet komende auto over te nemen!

Met zijn tijdloze setting, uniek rijgevoel en nieuwe elementen, zoals het razendsnel wisselen tussen autos, blaast Driver: San Francisco het free-roaming genre nieuw leven in. Stap achter het stuur van een stoere Amerikaanse bak en beleef de beste autoachtervolgingen op deze generatie consoles!

 

Meer informatie
Ean
3307217929153
Fabrikant
Ubisoft
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Driver San Francisco - WII
Uw waardering
To Top