Het einde is onvermijdelijk. De Prins der Duisternis staat op het punt een klinkende overwinning te op het gesloopte leger van Celenheim. Alleen, plotseling, duikte er een tovenaar op. Gekleed in een gewaad staat hij op de berg die uitkijkt over het gevecht. Klaar om nog één keer het gevecht aan te gaan met de heerser van de demonen. Met een krachtige spreuk wordt goed van kwaad gescheiden, de wereld is verdeeld in twee delen.

In Enclave: Shadows of Twilight vind je dus twee werelden. Aan de ene kant vind je de Enclave of Light ofwel de mensen van Celenheim. Aan de andere kant de duistere monsters, de Outlanders. Tussen hen zit een gigantische kloof. Het was even rustig, maar de Outlanders vallen weer heen. De speler moet in Enclave: Shadows of Twilight de rol van de redder spelen.

In Enclave: Shadows of Twilight krijgt de speler 25 missies voor zijn kiezen waarin gevochten moet worden. Daarnaast zijn er twee verhaallijnen, één voor elke factie. De speler heeft een keuze uit twaalf speelbare personages, en het spel is te spelen op diverse moeilijkheidsgraden.

Meer informatie
Ean
4250230230074
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Enclave Shadows of twilight - WII
Uw waardering
To Top