Get Fit With Mel B maakt volledig gebruik van bewegingsgestuurde besturing op de Nintendo Wii. Jezelf fitter maken, is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest!

Samen met Mel B. krijg je officiele oefeningen van Fitness First voorgeschoteld. Daarnaast zitten er opties in Get Fit With Mel B om je eetpatroon op orde te krijgen. Met zes verschillende vormen van aerobics en meer dan honderd op maat gemaakte lichaamsoefeningen heeft Get Fit With Mel B alles in zich je zo snel mogelijk weer lekker fit te krijgen.

In Get Fit With Mel B geeft Mel B. live feedback aan de speler. Ze spoort je aan om alles uit de oefeningen te halen. Diverse disciplines, waaronder dans, cardio, step, pump en kickboksen, maken deel uit van Get Fit With Mel B. Daarnaast biedt Get Fit With Mel B zes voedingsprogrammas en honderdveertig recepten om gezonder te leven. Naast het springen en stompen in het luchtledige ondersteunt Get Fit With Mel B ook het gebruik van fitness-apparaten waaronder de fitball, de step en de elastische band!

 

Meer informatie
Ean
8033102494158
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Get Fit With Mel B - WII
Uw waardering
To Top