James Bond: Golden Eye - Special Edition bevat een speciale goudkleurige Wii Classic Controller Pro geïnspireerd door de Golden Gun uit de James Bond-film The Man with the Golden Gun!

James Bond: Golden Eye - Special Edition is een remake van het klassieke schietspel op de Nintendo 64. James Bond: Golden Eye - Special Edition beschikt over de mogelijk om met vier spelers tegen elkaar op één scherm te spelen. Daarnaast kan er online tegen zeven andere spelers gespeeld worden en biedt de game een andere interpretatie van het verhaal in de singleplayer. Met James Bond: Golden Eye - Special Edition wordt één van de meest geliefde games ooit nieuw leven ingeblazen!

De hoofdrol in James Bond: Golden Eye - Special Edition wordt opgeëist door Daniel Craig. James Bond: Golden Eye - Special Edition maakt natuurlijk niet alleen gebruik van vuurkracht, maar zit bovendien vol met actie, stunts, gadgets en heel erg veel explosies. Je stapt in de lakschoenen van Bond in een nieuwe interpretatie van het verhaal dat door de scenarioschrijver van de film is geschreven!

Net als het klassieke spel op de Nintendo 64 kan er in James Bond: Golden Eye - Special Edition natuurlijk gespeeld worden met meerdere spelers. Het verhaal is in de coöperatieve modus met twee spelers te doorlopen, terwijl er ook tegen elkaar op één scherm geknald kan worden. Echte fanatieke schutters gaan online spelen tegen maximaal zeven andere gamers!

De multiplayer modus bevat alle spelopties uit het origineel aangevuld met leuke extra/s. Zo kan Oddjob zijn vlijmscherpe hoed als wapen gebruiken en kan er naast de dodelijke dwerg uit andere legendarische karakters als Jaws, Baron Samedi, Dr. No, Scaramanga, Red Grant, Rosa Klebb en Blofeld gekozen worden. Dat wordt weer avonden doorhalen met één van de beste multiplayer-ervaringen ooit gemaakt!

Bond is terug als nooit tevoren in James Bond: Golden Eye - Special Edition!

Meer informatie
Ean
5030917090790
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Goldeneye 007 Special Edition Bundel - WII
Uw waardering
To Top