In Titanic Mystery wordt het ondenkbare werkelijkheid: er wordt een nieuwe Titanic gebouwd. De Titanic 2012 heeft echter een heel ander probleem. Er ligt een bom aan boord en jij bent de enige persoon die deze onschadelijk kan maken!

In 2009, honderd jaar na het zinken van het origineel, wordt de bouw van Titanic 2012 gestart. Ze gaan ditmaal iets anders te werk, want het nieuwe schip krijgt de meest moderne navigatiemiddelen mee. Helaas is een detectiesysteem voor explosieven vergeten en moet jij het schip helemaal uitpluizen!

Titanic Mystery is een hidden object game. Het is de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje lamp op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijk dan het is en het werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene vervelende kam of tandenborstel!

Naast spannende zoek en vind gameplay kun je in Titanic Mystery ook conversaties met de verschillende passagiers voeren. Zo ontdek je niet alleen allerlei feitjes over Titanic, maar kom misschien ook wel de moordenaar tegen!

 

Meer informatie
Ean
8713747106066
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hidden Mysteries Titanic - WII
Uw waardering
To Top