Jambo! Safari is een Afrikaans avontuur boordevol actie dat voortborduurt op de vermakelijke en spannende klassieke speelhalactietitel uit de jaren negentig. In Jambo! Safari moet je een gekwalificeerde ranger in een natuurpark zien te worden.

Het is niet gemakkelijk om een beschermer van de dieren te worden. Je zult in hoog tempo uitdagingen aangaan en spannende reddingsmissies uitvoeren in een rijke en gevarieerde wereld waarin je vrij kunt rondlopen: de Afrikaanse vlakte.

In Jambo! Safari hoef je niet te lopen, want je mag met vier voertuigen, waaronder de gelicenseerde Land Rover Defender 90 en 110, op pad. Het is de bedoeling om ervoor te zorgen dat de dieren in het park gezond en gelukkig blijven.

Hiervoor zul je veel verschillende missies voor je kiezen krijgen. In Jambo! Safari mag je dieren in nood redden, diagnoses stellen, behandelingen uitvoeren, dieren vrijlaten, fotos maken, safariavonturen beleven en zelfs in een heteluchtballon reizen!

Naast het soloavontuur waarin je een ranger moet worden, bevat Jambo! Safari Ranger Adventure ook een coopstand waarin je bepaalde missies met een vriend kunt delen. De partygames zijn geschikt voor maximaal vier mensen. Je kunt kiezen uit
Struisvogelracen, Suffe Stokstaartjes en nog veel meer dolle pret in safaristijl.

 

Meer informatie
Ean
5055277002511
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Sega
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jambo! Safari Ranger Adventure - WII
Uw waardering
To Top