Nintendo geeft de legendarische Kirby een comeback op de Nintendo Wii! In Kirby/s Epic Yarn is de dikke roze gameheld samen met de complete spelwereld in wol veranderd!

In Kirby/s Epic Yarn is de spelwereld volledig uit wol opgebouwd. Kirby is zelf ook wat gewicht kwijt nu hij enkel uit losse draden bestaat. Kirby kan deze keer niet alleen vijanden, die ook uit touw bestaan, uit elkaar trekken, maar kan zelf ook allerlei vormen aannemen. Zo kan Kirby in een parasol veranderen om langzaam naar beneden te zweven, of in een grote tank om vijanden een lesje te leren.

De wereld moet gered worden van al het kwaad en samen met Kirby kan jij op pad gaan om springend en zwevend de vijanden een lesje te leren. Om steeds weer het einde van een spelwereld te halen, zal je vaak grappige dingen moeten doen. Zo kan je achter stoffenmuren kruipen, is het mogelijk om aan knopen te slingeren, kunnen ritsen losgemaakt worden en kan Kirby allerlei gedaantes aannemen tijdens zijn avontuur!

Kirby/s Epic Yarn is een avontuur voor een speler, maar voor het eerst kan een Kirby-avontuur ook gespeeld worden met twee spelers. Een blauw vriendje zal de roze Kirby bijstaan!

 

Meer informatie
Ean
045496901998
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kirbys Epic Yarn - WII
Uw waardering
To Top