Of je nu wilt worden begeleid door Valerie Orsoni, coach van de sterren, of liever je eigen fitnesssessies indeelt, My Body Coach 2 biedt een compleet dieet- en fitnessprogramma dat je thuis kunt volgen. Kies uit meer dan honderddertig verschillende oefeningen en maak gebruik van het uitgebreide voedingsadvies in honderdzeventig gezonde en uitgebalanceerde menu/s.

My Body Coach 2 wordt geleverd met twee gewichten. Het gaat hier niet om enorm zwarte dingen, maar gewichtjes van een 500 gram per stuk. In deze gewichten moet de Wii-afstandsbediening gehangen worden. Op die manier neemt niet alleen het gewicht toe, maar worden jouw fysieke bewegingen ook geregistreerd.

My Body Coach 2 laat jou oefeningen doen met vijf verschillende doelstellingen. Je kunt afvallen, in vorm blijven, energie krijgen, spieren ontwikkelen of gewoon even lekker ontspannen. Wanneer de virtuele coach vindt dat jij niet goed je best doet, probeert ze je te corrigeren. Bovendien kan je coach een persoonlijk programma samenstellen.

Als speler is het ook mogelijk een eigen fitnesssessie op te bouwen. Hierbij heb je een keuze uit honderddertig oefeningen en 170 menu/s om ook je eetgedrag af te stemmen op je oefeningen!

 

Meer informatie
Ean
3499550292039
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:My Body Coach 2 + Dumbells - WII
Uw waardering
To Top