Na het succes van My Fitness Coach: Fit & Gezond en My Fitness Coach: Cardio Workout is er een derde fitness game om ons leven nog gezonder te maken. My Fitness Coach: Dance Workout staat helemaal in het teken van het populaire fitness genre bewegen op muziek. Je zal nog actiever moeten worden, terwijl een instructeur jou aan de hand neemt om de extra kilos kwijt te raken!

My Fitness Coach: Dance Workout voorziet de speler in een grote hoeveelheid nieuwe dansoefeningen die draaien om doorzettingsvermogen, conditie en korte krachtige bewegingen om jou strakker in je vel te laten zitten.

De virtuele instructeur op je televisie doet de oefeningen voor en het is de bedoeling dat jij als speler de oefeningen stap voor stap meedoet. My Fitness Coach: Dance Workout maakt het mogelijk om jouw oefeningen deel uit te laten maken van je leven. Per week kan je aangeven of je bijvoorbeeld twee lange sessies wilt hebben, of vijf korte. Dit alles is naar wens in te stellen.

Als jij een game zoekt die jou helpt af te vallen, dan is My Fitness Coach: Dance Workout wellicht een goede optie. Doe je sportoutfit maar aan, want met My Fitness Coach: Dance Workout ga je zeker zweten, dan wel swingend!

Meer informatie
Ean
3307217919758
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:My Fitness Coach Dance Workout - WII
Uw waardering
To Top