PokePark Pikachus Adventure (Nintendo Selects) - WII

Met Pikachu gaat de speler op avontuur op een nieuwe locatie: het Pokepark. Pokepark Wii: Pikachus Adventure
SKU
4759
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 24,50

 

Nintendo heeft de eerste Pokemon-game aangekondigd voor de Nintendo Wii. Met Pikachu gaat de speler op avontuur op een nieuwe locatie: het Pokepark. Pokepark Wii: Pikachus Adventure.

De Pokemon-games verschijnen sinds het begin van de serie vooral op draagbare spelcomputers. Het begon op de Nintendo Gameboy en nog altijd is de serie enorm populair op de Nintendo DS. In al die jaren zijn er slechts een paar games op een grote spelcomputer verschenen, en Pokepark Wii: Pikachus Adventure hoort in dat illustere rijtje.

Tot voor kort werd het Pokepark beschermd door een mysterieus voorwerp dat Sky Prism wordt genoemd. Maar nu is het Sky Prism versplinterd en liggen de delen ervan verspreid over het Pokepark. Om deze magische plaats te redden, moet de speler als Pikachu het Pokepark verkennen en alle delen van het Sky Prism proberen te verzamelen. In het park sluit je vriendschap met belangrijke Pokemon en kun je je vaardigheden testen in de vele uitdagende attracties die het PokePark rijk is. De speler zal veelvuldig moeten schudden en zwiepen met de Wii-afstandsbediening om een hoge score neer te zetten, en zo het park te redden.

Het verhaal voert je naar de verschillende gebieden van het Pokepark die sterk van elkaar verschillen. In gebieden als de Beach Zone, Iceberg Zone, Lava Zone of Haunted Zone, vind je steeds weer andere attracties die de voornaamste uitdagingen in het spel vormen.
Elke attractie is een mini-game. Er is bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd, een krachttest of een hindernisbaan. Als je in een attractie de hoogste score hebt gehaald, wordt dit beloond met een deel van het Sky Prism. De speler zal veelvuldig moeten schudden en zwiepen met de Wii-afstandsbediening om een hoge score neer te zetten.

Tot de aanwezige attracties behoren onder andere:

* Rhyperiors Bumper Burn: Ga op de vuist met andere Pokemon. Probeer je tegenstander van het podium te slaan.
* Bulbasaurs Daring Dash:Bewijs dat je sneller kunt rennen dan de andere Pokemon! Schud met de Wii-afstandsbediening om vaart te maken.
* Salamences Air Ace: Vlieg hoog door de lucht en schiet op doelwitten in dit spel! Het vereist heel wat handigheid om tegelijk je Pokemon te besturen en de doelen te raken.
* Venusaurs Vine Swing: Slinger met de juiste timing van plant naar plant. Spring precies op het juiste moment om extra ver te komen.
* Gyarados Aqua Dash: Race tegen de klok door het water. Ontwijk de obstakels en gebruik de versnellers om de snelste tijd te halen.

Je hoeft de attracties niet allemaal met Pikachu te halen! Als Pikachu vriendschap heeft gesloten met andere Pokemon, kun je sommigen hiervan ook gebruiken in andere attracties. Zo krijg je volop mogelijkheden de sterke punten van diverse Pokemon in je voordeel te gebruiken. Er zijn ook veel Pokemon die Pikachu uitdagen voor een speciale Skill Game. Ze willen vechten, verstoppertje spelen of racen. Als je de Pokemon die jou uitdagen hebt verslagen, wordt hij je vriend.

 

 

Meer informatie
Ean
0045496401870
Levertijd
Niet beschikbaar
Fabrikant
Nintendo
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Actie Avontuur, Wii Select
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PokePark Pikachus Adventure (Nintendo Selects) - WII
Uw waardering
To Top