Voor het eerst in de geschiedenis worden er vijf games die te maken hebben met rackets en met ballen op 1 disc geplaatst. In Racket Sports Party krijg jij, samen met drie vrienden, te maken met de heftige competitie van het tennis, tafeltennis, badminton, squash en beach tennis.

In Racket Sports Party worden wereldwijde competities opgezet waarin het serveren, de rally en als klapper natuurlijk de smash, centraal staan. De overwinning is de enige weg naar de finale en elke lid van jouw familie kan meedoen dankzij de makkelijk te begrijpen besturing.

In Racket Sports Party vind je acht verschillende spelmodi waaronder de mogelijkheid om je eigen carriere op te zetten, met een paar vrienden een party toernooi te spelen of gewoon even te oefenen of te trainen.

Een diversiteit aan omgevingen, waaronder in een stadion, een Marokkaans paleis en een mooi rif onderwater, zorgen - samen met 27 verschillende personages - voor flink wat visuele diversiteit. Racket Sports Party zorgt altijd voor competitie!

* Racket Sports Party ondersteunt de mogelijkheid om Ubisofts USB Motion Tracking Camera te gebruiken. Dit is echter niet verplicht om het spel te kunnen spelen.

 

Meer informatie
Ean
3307212322478
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Racket Sports Party - WII
Uw waardering
To Top