De Rabbids staan op het punt om de geschiedenis van de mensheid voorgoed te veranderen... En jij mag meedoen! De meest gestoorde gamepersonages ooit zijn terug en klaar om de wereld te veroveren in Raving Rabbids: Travel in Time!

Raving Rabbids: Travel in Time begint als de Rabbids een museum binnenstormen en per ongeluk in een wasmachine door de tijd reizen. Beleef de meest belangrijke historische momenten uit de geschiedenis, van de ontdekking van vuur tot aan de maanlanding, in een serie doldwaze mini-games!

Met meer dan vijf speltypes en twintig gloednieuwe mini-games geeft Raving Rabbids: Travel in Time een nieuwe betekenis aan het woord partygame. In Raving Rabbids: Travel in Time kunnen maximaal vier spelers, elk met hun eigen unieke Rabbid, het tegen elkaar opnemen in verschillende korte spelletjes!

Verdien kostuums en steek je Rabbids in historische kleding van Napoleon tot aan de drie musketiers! Met meer dan dertig verschillende outfits valt er genoeg te verdienen in Raving Rabbids: Travel in Time! Een gloednieuwe online modus maakt het voor het eerst in de serie mogelijk om het via internet tegen vrienden op te nemen en scores uit te wisselen!

Meer informatie
Ean
3307217936908
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Raving Rabbids Travel in Time - WII
Uw waardering
To Top