Samurai Warriors 3 - WII

Samurai Warriors 3 is het derde deel uit de serie speciaal voor de Nintendo Wii. Fans van spectaculaire gevechten kunnen hun borst nat maken voor een spannend avontuur. Samurai Warriors 3 bevat alle geliefde elementen van de voorgangers en voegt daar een innovatieve nieuwe spelstand en een nieuw verhaal aan toe.
SKU
4673
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 9,99

Samurai Warriors 3 is het derde deel uit de serie speciaal voor de Nintendo Wii. Fans van spectaculaire gevechten kunnen hun borst nat maken voor een spannend avontuur. Samurai Warriors 3 bevat alle geliefde elementen van de voorgangers en voegt daar een innovatieve nieuwe spelstand en een nieuw verhaal aan toe. Naast de nieuwe personages, nieuwe acties en andere nieuwe spelelementen, zullen de virtuele slagvelden spelers ook beproeven met nieuwe tactische en strategische uitdagingen.

In deze game stapt de speler in de schoenen van een dappere samurai die het met zijn zwaard moet opnemen tegen duizenden vijanden. Met Samurai Warriors 3 haal je voldoening uit het feit dat je vijanden in mootjes worden gehakt. Spectaculaire bewegingen en magische krachten vullen ondertussen je scherm.

Samurai Warriors 3 kan ook met twee spelers worden gespeeld, zowel offline als online, met verregaande mogelijkheden om voorwerpen en personages uit te wisselen. Het spel bevat ook een speciale nieuwe spelstand die is gebaseerd op een klassieke game voor het Nintendo Entertainment System: Nazo no Murasamejo (The Mysterious Murasame Castle. De oorspronkelijke makers lieten zich inspireren door de games van Shigeru Miyamoto. Deze nieuwe spelstand biedt spelers de kans om personages te besturen die nog nooit buiten Japan zijn verschenen.

 

  Meer informatie
  Ean
  0045496368821
  Levertijd
  Uitverkocht.
  Fabrikant
  Koei
  Geschikt voor
  Nintendo Wii
  Spel Genre
  Onbekend
  Pegi Leeftijd
  12+
  Pegi Content
  Geweld
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Samurai Warriors 3 - WII
  Uw waardering
  To Top