Sengoku Basara Samurai Heroes is de nieuwste telg in de populaire samurai actieserie. Sengoku Basara Samurai Heroes brengt de knallende actie uit een tumultueuze periode van de Japanse geschiedenis op jouw spelcomputer.

In Sengoku Basara Samurai Heroes pak jij het zwaard op en neem je het op in gigantische gevechten tegen honderden vijanden. Door speciale aanvallen te combineren, rijg je zo met gemak je vijanden aan je zwaard. Spelers kunnen, door de game te spelen, nieuwe personages vrijspelen en zelfs ondersteunende generaals vrijspelen. Deze generaals moeten het makkelijker maken om je legers te leiden en de geschiedenis van Japan uit de zestiende eeuw te herschrijven.

Door betere wapens te verdienen, kan je het steeds beter opnemen tegen de vele vijanden die op je pad komen. Aanvallen kunnen gekoppeld worden, waardoor je veel meer schade doet. Bovendien is het visuele schouwspel een streling voor het oog.

De actie uit Sengoku Basara Samurai Heroes knalt van je beeldscherm en op de Nintendo Wii is het zelfs mogelijk om het samen online op te nemen tegen de vijandelijke legers!

 

Meer informatie
Ean
5055060952191
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sengoku Basara Samurai Heroes - WII
Uw waardering
To Top