In De Sims 3 ben je niet alleen de basis over het leven van een geheel gezin, je hebt de controle over een gehele gemeenschap. Je volgt het leven van diverse personen en als een soort dirigent heb je invloed op het dagelijks leven van alle personen in het dorp.

De Sims 3 bevat vele vernieuwingen, zoals een open buurt waar Sims zich vrij in kunnen bewegen, een vernieuwde Sim creeren-functie, en realistische persoonlijkheden. Je kunt in de Sim creeren-functie zeer gedetailleerde Sims maken die er realistisch uitzien. Naast de keuze in lichaamsvorm en lengte van je Sims, kun je elk gedeelte van hun gezicht tot in detail bepalen, een kapsel voor ze kiezen en een huidskleur selecteren.

Een andere nieuwe feature is het Realistic Personality System. Hiermee kun je elk personage vijf karaktereigenschappen meegeven, die het gedrag van je Sims beïnvloeden en de manier waarop ze omgaan met anderen en hun omgeving. Door de brede keuze aan karaktertrekjes die je kunt combineren, zijn er meer dan 700 miljoen verschillende persoonlijkheden beschikbaar in De Sims 3.

De Sims 3 wordt voorzien van karmakrachten. Deze karmakrachten kunnen vrijgespeeld worden en toebedeeld worden aan een Sim. Zo kan een Sim heel goed worden in scoren, of juist een enorme pechvogel worden. Karma kan een bitch zijn.

Tot slot is ook de bouwmode van De Sims 2 op de schop gegaan. Je kunt nu in De Sims 3 alles, van vloeren, bloemen, kleren tot aan de gordijnen, zelf aanpassen. De game belooft je meer flexibiliteit en opties te geven om je droomhuis te bouwen, en je huis in te richten als een paleis. Leef het leven van een filmster, een oude roddeltante of de grootste flirt uit het dorp!

Op de Nintendo Wii wordt een nieuwe kuststad toegevoegd met nieuwe bewoners, karaktereigenschappen en carrières. Bovendien kan De Sims 3 op de Wii met maximaal vier mensen tegelijk worden gespeeld in een nieuwe spelmodus genaamd /Levensmomenten/. Hierin kunnen spelers nieuwe beloningen verdienen.

 

Meer informatie
Ean
5030946088423
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Electronic Arts
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Seks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sims 3 - WII
Uw waardering
To Top