Sin & Punishment 2 Successor of the Skies - WII

Sin and Punishment Successor of the Skies is een schietspel waarin de actie meer door en door gaat. Al rennend moet je met Isa en Kachi op jacht gaan.
SKU
4616
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 17,50

 

Sin and Punishment Successor of the Skies is een schietspel waarin de actie meer door en door gaat. Al rennend moet je met Isa en Kachi op jacht gaan. Althans, eigenlijk wordt er op deze twee helden gejaagd. Het is de bedoeling van Sin and Punishment: Successor of the Skies dat je op alles schiet wat er beweegt.

Sin and Punishment: Successor of the Skies is het vervolg op het eerste deel dat op de Nintendo 64 is verschenen. Het spel brengt chaotische schietactie binnen een apocalyptische wereld. Spelers kunnen te voet in de actie stappen of juist hun jetpack gebruiken om vanuit de lucht te gaan knallen. Voor vijanden op afstand heb je een groot geweer, en voor dichtbijgelegen vijanden heb je een zwaard. Afhankelijk van het wapen dat je gebruikt, moet je richten of zwaaien met de Wii afstandsbediening.

Sin and Punishment: Successor of the Skies draait helemaal om de multiplier. Hoe beter je bent in deze game, des te meer punten je verdient en hoe groter de bonus. Het is dan ook de bedoeling om zoveel mogelijk vijanden in een korte tijd om te leggen. Sin and Punishment: Successor of the Skies brengt knallende actie naar jouw Nintendo Wii!

 

Meer informatie
Ean
0045496368784
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sin & Punishment 2 Successor of the Skies - WII
Uw waardering
To Top