Met Sonic Colours + Figurine krijg je niet alleen een leuke game, maar ook een mooi beeldje in je bezit. In Sonic Colours moet de razendsnelle egel Sonic het weer eens opnemen tegen Dr. Eggman en dat levert weer een serie doldwaze gebeurtenissen op!

In Sonic Colours heeft Eggman in een baan om de planeet van Sonic een gigantisch ruimtepretpark gebouwd. De slechterik heeft een buitenaards volk ontvoerd en gebruikt hun kleurrijke energie om zijn duistere pretpark te runnen. Sonic moet de gemene Eggman zien te stoppen en de kleurrijke Wisps redden!

Sonic Colours bevat diverse bekende elementen uit Sonic-games. Snelheid staat dan ook centraal. Ondertussen zijn er diverse nieuwe power-ups te vinden dankzij de Wisps. Zo is het mogelijk om als een boormachine door de grond te boren. Dit gebeurt natuurlijk in een hoog tempo, zoals we dat van Sonic gewend zijn. Daarnaast kan je door een level stuiteren of als een vuurbal worden afgeschoten.

De Nintendo Wii-versie van Sonic Colours biedt een mix van twee- en driedimensionale beelden. Hierbij draait de camera vanuit een zijaanzicht naar een camera in de rug van Sonic. Deze wisseling vindt plaats op momenten dat het handig is, waardoor het niet snel gebeurt dat je als spelers in de war raakt.

 

Meer informatie
Ean
5055277009176
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sonic Colours + Figurine - WII
Uw waardering
To Top