Meer dan 25 jaar nadat het originele Tetris werd gelanceerd, lanceert Nintendo Tetris Party Deluxe. Deze spannende nieuwe versie van Tetris Party houdt zowel doorgewinterde Tetris-fans als nieuwkomers urenlang aan het puzzelen met tal van interessante en vermakelijke mogelijkheden, waaronder 20 nieuwe spelvarianten, online-battles en gevarieerde multiplayer-fun. Train je puzzelkwaliteiten, maak je eigen puzzels en volg je vorderingen met de statistieken in het spel die je belonen voor meer dan 130 prestaties.

Puzzelfans kunnen in Tetris Party Deluxe genieten van zowel de klassieke Tetris-ervaring als nieuwe, geavanceerde spelvarianten. Je kunt nu je eigen puzzels maken, een Tetris-blok door uitdagende parkoersen sturen, silhouetten vormen met verschillend gevormde blokken, lijnen verwijderen door met bommen explosieve kettingreacties te veroorzaken en intense multiplayer-sessies beleven met vrienden en familie. Voor het eerst is het ook mogelijk om je vorderingen in het spel te volgen met statistieken die je belonen met ruim 130 verschillende prestaties.

Wanneer je Tetris Party Deluxe speelt op de Wii, kun je een Mii-personage gebruiken en de blokken verplaatsen met de Wii-afstandsbediening, of maak voor het nostalgische gevoel gebruik van de Classic Controller. In sommige spelvarianten kun je het Wii Balance Board of Wii Wheel gebruiken, of via Wii Speak met andere online-spelers praten. De mogelijkheden om de puzzelpret met andere spelers te delen zijn in dit spel flink uitgebreid, zo kun je in je huiskamer met vier spelers tegelijk spelen, of met zes spelers via de Nintendo Wi-Fi Connection.

 

Meer informatie
Ean
45496369200
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tetris Party Deluxe - WII
Uw waardering
To Top