Tournament of Legends is een vechtgame voor een of twee spelers. De personages waarmee gevochten kan worden, zijn gebaseerd op mythologische wezens en historische karakters. Denk maar eens aan de minotaurus of een gladiator.

De gevechten zouden saai zijn wanneer je enkel tegen elkaar vecht, en daarom kan je in Tournament of Legends allerlei krachten oproepen. Zo kan je leeuwen loslaten, een zooi slangen laten aanvallen of een dodelijke pijlenregen oproepen.

Tournament of Legends wil de meest verwende Wii-gamers een rijke gevechtservaring bieden. Spelers kunnen schakelen tussen wapens en betoveringen met andere personages, of meedoen aan diverse controlleruitdagingen voor de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, waaronder het ontwijken van mythologische wezens of het herstellen van energie en wapenuitrusting tijdens gevechten. Het spel bevat tevens een interactieve trainingsmodus en biedt ondersteuning voor de traditionele controller.

De cinematische effecten en graphics van Tournament of Legends worden verzorgd door de Quantum 3-engine van High Voltage Software, die speciaal voor de Wii is ontworpen en
geoptimaliseerd. Grote mythologische 3d-strijders bewegen soepel over het scherm terwijl alle gevechtsarenas, personages en magische aanvallen worden opgepoetst met geavanceerde realtime belichting, blended animaties, cinematische kleurcurven en nog veel meer.

 

Meer informatie
Ean
5055277006731
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tournament of Legends - WII
Uw waardering
To Top