Kom helemaal tot rust met Yoga: The First 100% Experience voor de Nintendo Wii. De game bevat vele oefeningen om geest, lichaam en ziel te stimuleren. Het Balance Board speelt een centrale rol bij het uitvoeren van de verschillende bewegingen.

Je begeleidster is de charmante Anja Rubik, en zij zal jou in virtuele vorm bijstaan op jouw spirituele tocht vol persoonlijke oefeningen. Yoga: The First 100% Experience laat de speler de filosofische basis leren achter yoga. Met Yoga: The First 100% Experience wordt de speler uitgedaagd om zijn eigen conditie, maar vooral de lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren.

Er wordt een diverse hoeveelheid yoga-oefeningen aangeboden. Het Wii Balance Board zorgt hierbij voor onmiddelijke feedback, zo weet je altijd of jouw lichaamshouding de juiste is. De yoga-goeroe staat altijd voor je klaar om te zorgen dat je in de juiste houding staat. Yoga: The First 100% Experience is jouw intrede in de fascinerende wereld van yoga.Yoga: The First 100% Experience is een yogatitel die zich volledig toespitst op het gebruik van de Wii Balance Board. Net als in Nintendos eigen Wii Fit, krijgt de speler de mogelijkheid een eigen schema samen te stellen. Het voldoende uitvoeren van de yogaoefeningen moet de yogi (uitoefenaar van yoga) een verfrissend gevoel geven.

Topmodel Anja Rubik begeleidt de speler door de game. Samen met de Yoga Guru geeft ze tips over hoe de speler de oefeningen beter kan uitvoeren. De game bevat oefeningen voor zowel beginners als gevorderden.

 

Meer informatie
Ean
9006113172062
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Geschikt voor
Nintendo Wii
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yoga - WII
Uw waardering
To Top