World War Z - PS4

De mensheid staat op het punt van uitsterven. Van New York tot Moskou en Jeruzalem, de ondode Apocalyps blijft zich verspreiden.
SKU
33531
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 36,50

World War Z - PS4

De mensheid staat op het punt van uitsterven. Van New York tot Moskou en Jeruzalem, de ondode Apocalyps blijft zich verspreiden. Als het einde opdoemt komt een team samen om de horde te verslaan en de doden te overleven.

World War Z is een bloedstollende coöperatieve third-person shooter voor maximaal 4 spelers met honderden zombies. Gebaseerd op de film van Paramount Pictures, richt World War Z op fast-paced gameplay terwijl er nieuwe verhaallijnen van over de hele wereld kunnen worden verkend.

Kenmerken:

- Vecht tegen honderden zombies: De Swarm Engine geeft honderden zombies naadloos weer tijdens ongelooflijke vuurgevechtenGeavanceerde gore systemen bieden griezelige en bevredigende actie.
- Coöperatieve verhaal gedreven campagnes: Overleef overal ter wereld terwijl unieke groepen verhalen vertellen over hun doorzettings vermogen.
- Vecht tegen anders spelers om te overleven: Verschillende intense Player vs Player vs Zombies game modes vormen een aanvullen op de coop-campagnes.
- Wordt sterker: Oontgrendel krachtige wapenupgrades en level 6 karakter klassen om grotere uitdagingen aan te gaan.

Meer informatie
Ean
0710535418804
Levertijd
Niet beschikbaar
Fabrikant
Koch Media
Release Datum
16 apr. 2019
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:World War Z - PS4
Uw waardering
To Top