Worldend Syndrome Day One Edition - PS4

Arc System Works brengt een nieuwe visuele roman naar het Westen!

SKU
35600
Levertijd:
Voor 23.59 besteld de volgende werkdag in huis. (ma t/m vr)

€ 36,50

Goedkoop Worldend Syndrome Day One Edition - PS4 Kopen

Arc System Works brengt een nieuwe visuele roman naar het Westen! World End Syndrome combineert romantiek met moorden en de levende doden. Het is een aangrijpend verhaal dat je doet rillen maar om meer vraagt!

Kom aan in een prachtige badplaats en word lid van de plaatselijke schoolclubs, voordat een lijk aan de oevers van de rivier drijft en het aan jou en je vrienden is om erachter te komen of de legende van de Yomibito waar is en wat het betekent voor de stad ...

Een nieuwe visuele roman uit Japan - Ontdek een nieuw mysterieverhaal waarin romantiek wordt gecombineerd met moord en de levende doden!
Uitstekende productiewaarden - prachtige illustraties en personages, achtergronden met bewegende details!
Prachtige kunst van Yuki Kato - De hoofdartiest van de beroemde BLAZBLUE-franchise heeft de personages van het spel ontworpen!
Neem het voortouw - Speel als een mannelijke hoofdrolspeler met een duister verleden en stap over naar een nieuwe school waar dingen een onverwachte wending nemen ...
Welkom in Mihate-chou - kom aan in de pittoreske badplaats en geniet van het landschap en de meisjes in zwemkleding!
Een intrigerende lokale legende - Het jaar van de Yomibito - of People of the Underworld - waar de doden om de 100 jaar weer tot leven komen.
Word lid van de Mystery Research Club - Los onverklaarbare incidenten in de stad op, waardoor je aanwijzingen krijgt om het hoofdverhaal verder te brengen.
Een ontspannende zomer? - Nadat een meisje van de middelbare school vermist wordt, wordt haar lichaam in de rivier gevonden. Zou dit het jaar van de Yomibito kunnen zijn ...?
Gratis verkenning van de kaart - Bezoek elke locatie tijdens de ochtend, middag of avond om verschillende personages te ontmoeten!
Romantiek 5 meisjes in je verhaal - Bouw je genegenheid met elk meisje via een metersysteem en krijg meerdere eindes voor elke heldin!
Een zomer van liefde - ontmoet charmante karakters vol persoonlijkheid en krijg een zoete yukata die eindigt op het zomerfestival!
Een complete route - Alleen door eerst de routes met elk meisje te wissen, kun je het laatste mysterie van de doden in de stad samenstellen!

Meer informatie
Ean
5060201659433
Levertijd
Voor 23.59 besteld de volgende werkdag in huis. (ma t/m vr)
Fabrikant
Pqube
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Worldend Syndrome Day One Edition - PS4
Uw waardering
To Top