Assassins Creed 2 is het vervolg op de megahit uit 2007. Ditmaal mag je als huurmoordenaar Ezio het prachtige Venetie in het jaar 1486 onveilig gaan maken.

Assassins Creed 2 vertelt een verhaal over familie, wraak en samenzwering tijdens de prachtige, maar ook gevaarlijke renaissance in Italie. Ezio wordt vrienden met Leonardo Da Vinci en neemt het op tegen de meest machtige families van Florence. De kanalen van Venetie zijn nog nooit zo verraderlijk geweest!

Je moet wederom verschillende klusjes in Assassins Creed 2 opknappen. Dit zijn niet altijd de meest plezierige opdrachten. Zo moet je bepaalde personen zo snel, geruisloos en effectief mogelijk opruimen. Dit alles zonder zelf gepakt te worden natuurlijk.

De leukste aspecten van de gameplay uit het vorige deel zijn behouden gebleven, terwijl er talloze nieuwe features zijn toegevoegd. Zo schudt Ezio behalve het kenmerkende mes nog een ander trucje uit zijn mouw. Je kan namelijk voor het eerst ook schieten in Assassins Creed 2.

In een open spelwereld word je vrij gelaten om de omgeving op unieke manieren te verkennen. Ren met Ezio over daken, zwem door kanalen en verken de lucht met één van Da Vinci/s vliegmachines; the sky is niet langer the limit!

Beleef het prachtige Venetie in het jaar 1486 en word een meesterlijke huurmoordenaar in Assassins Creed 2.

 

Inclusief extra levels

 

Meer informatie
Ean
3307217934713
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Ubisoft
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Assassins Creed II GOTY Edition Classics - X360
Uw waardering
To Top