De verzameleditie van BlazBlue: Continuum Shift - Limited Edition bevat niet alleen en boek, dat 96 paginas telt, met afbeeldingen van ontwerpen voor het spel, maar ook acht kaarten met daarop de speciale bewegingen en combos van personages uitgelegd.

BlazBlue: Continuum Shift is de opvolger van BlazBlue: Calamity Trigger. In deze game wordt tweedimensionale vechtactie naar een ongelofelijke climax gebracht!

In BlazBlue: Continuum Shift worden Tsubaki, ?-12 en Hazama aan de twaalf bestaande vechters uit BlazBlue: Calamity Trigger toegevoegd. Naast deze nieuwe vechters heeft de bestaande cast ook talloze nieuwe moves erbij geleerd en zijn er vele nieuwe levels en muziektracks aanwezig!

Er zitten bovendien nieuwe spelmodi in BlazBlue: Continuum Shift! In de Beginner Mode wordt de besturing versimpeld, zodat werkelijk iedereen de controller kan oppakken, Tutorial Mode laat je in alle rust combos perfectioneren waarmee je in de pittige Challenge Mode allerlei uitdagingen kunt behalen! De unieke Legion Mode voegt een strategisch element aan de actie toe. Versla vijandelijke legers om uiteindelijk de hele kaart in jouw kleur te krijgen!

In de verbeterde online modus kun je het tegen andere spelers over de wereld opnemen. Je hoeft niet enkel te vechten, maar kunt ook wedstrijden bekijken of gezellig met je vrienden chatten!

Meer informatie
Ean
4510772105545
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Zen United Ltd
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Vechten
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Seks, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blazblue Continuum Shift Limited Edition - X360
Uw waardering
To Top