Clash of the Titans - X360

Clash Of The Titans volgt het verhaal van de gelijknamige spektakelfilm. Jij bent Perseus: een god die als gewone sterveling is opgevoed en kunt slechts hulpeloos toekijken als Hades je complete gezin ombrengt.
SKU
4665
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 4,99

Clash Of The Titans volgt het verhaal van de gelijknamige spektakelfilm. Jij bent Perseus: een god die als gewone sterveling is opgevoed en kunt slechts hulpeloos toekijken als Hades je complete gezin ombrengt. Met niets te verliezen, trek je ten strijde tegen allerlei demonen om uiteindelijk de heerser van de onderwereld zelf te confronteren.

Clash Of The Titans bevat meer dan 100 verschillende vijanden en brute beesten die stuk voor stuk uit de Griekse mythologie afkomstig zijn. Hak het hoofd van Medusa eraf of maak het enorme zeemonster Kraken een kopje kleiner!

Tijdens de intense gevechten krijg je de beschikking over meer dan 80 verschillende wapens en vaardigheden, die bovendien te upgraden zijn. De gigantische combos, krachtige aanvallen en speciale seize attacks maken de actie in Clash Of The Titans onvergetelijk!

Verken meer dan 15 verschillende omgevingen in 80 gevarieerde en uitdagende queesten in de Story modus en ga daarna aan de slag met de meer dan 100 losse missies in de Quest modus!

Clash Of The Titans bevat een co0peratieve modus, zodat jij samen met vriend het complete verhaal kunt doorlopen. Beleef de beste momenten uit de film nu zelf met Clash Of The Titans!

Meer informatie
Ean
3296580811328
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Clash of the Titans - X360
Uw waardering
To Top