Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition bevat naast de game het Explosive Mission Pack, 10.000 extra in-game credits, artbook, vijf exclusieve wapens, making of-beelden en een interactief stripverhaal gebaseerd op de officiele strip van DC Comics.

Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition is een nieuw deel in de veel geprezen shooter-rpg-reeks Deus Ex. Het verhaal speelt zich af in een tijd waarin atleten wetenschappelijk geavanceerde superwezens zijn geworden. Kan jij je menselijkheid behouden, terwijl je beschikt over de kracht van duizend goden?

Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition speelt zich af in een niet al te verre toekomst. Je speelt Adam Jensen, een voormalig SWAT-agent die eigenhandig de defensie moet overzien van Amerikas grootste biotechbedrijven. Het is Jensens taak om bedrijfsgeheimen te bewaken tot het moment dat soldaten de wetenschapper doden die jou aannam om hem te beschermen. Zwaargewond door de aanval heb je geen andere keuze dan mechanische lichaamsdelen te nemen. Hoever ga je in deze mechanisering van de mensheid?

Beleef een perfecte mix van actie en rollenspel in Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition. Beleef heftige vuurgevechten aangevuld met brute takedowns waarmee je vijanden van dichtbij uitschakelt. Een uitgebreid arsenaal aan augmentations zorgen dat je in stealth, social, hacking of combat gespecialiseerd kunt raken. Bepaal hoe je karakter evolueert op basis van de manier waarop je speelt!

In Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition worden verschillende speelstijlen mogelijk gemaakt! Schiet op brute wijze vijanden neer of sluip om ze heen zonder te worden opgemerkt, hack systemen om informatie te verzamelen of gebruik je sociale vaardigheden om personages naar je wil te buigen. Er zijn altijd meerdere manieren om een situatie te benaderen, maar pas op want je keuzes hebben ook gevolgen voor de manier waarop het verhaal verloopt!

Beleef de menselijke revolutie in Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition!

Meer informatie
Ean
5021290043633
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Square Enix
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deus Ex Human Revolution Augmented Edition - X360
Uw waardering
To Top