Dragon Age 2: Signature Edition bevat een download-code voor een extra karakter en extra missies, digitale soundtrack en exclusieve digitale armory met extra wapens en items.

Dragon Age 2 het vervolg op het rollenspel Dragon Age: Origins uit 2009. Waar het eerste spel draaide om het verhaal van diverse personages, draait Dragon Age 2: Signature Edition om Hawke; een arme vluchteling die langzaam uitgroeit tot een van de grootste helden van de wereld.

Hawke heeft de aanval van de Blight overleefd. Bovendien is hij de kampioen van Kirkwall. Logisch dat er over Hawke verschillende mythes worden verteld. Dragon Age 2 vertelt een avontuur dat tien jaar duurt. Je krijgt een plot voorgeschoteld waarin morele keuzes moeten worden gemaakt. Je kunt dodelijke medestanders rekruteren, beroemd worden en een fortuin verzamelen. Het tegenovergestelde van deze keuzes is ook mogelijk. Jouw manier van spelen heeft invloed op de toekomst in Dragon Age 2: Signature Edition!

Dragon Age 2 is een rollenspel. Dit betekent dat jouw manier van spelen invloed heeft op je mogelijkheden. Zo kan je meer met magie werken of juist een zwaard hanteren. Gedurende je avontuur verdien je betere kleding en word je sterker!

Versla de kwade Dark Spawn voor eens en altijd in Dragon Age 2: Signature Edition!

Meer informatie
Ean
5030946096275
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dragon Age 2 Signature Edition - X360
Uw waardering
To Top