Duke Nukem Forever: Balls of Steel Edition brengt fans de ultieme versie van de langverwachte game. Naast de game krijg je een borstbeeld van Duke, het boek The History, Legacy & Legend: Duke Nukem Forever Art from the Vault, een serie ansichtkaarten, papieren Duke vouwblad, radioactieve sticker, stripboek, poker chips, mini kaartspel en dobbelstenen!

Aliens vallen de aarde aan in een poging alle babes te ontvoeren en de rest van de mensheid te vernietigen. Allemaal leuk en aardig, maar er zijn mannen waar niet mee te sollen valt. Maak kennis met Duke Nukem. Hij is terug van weggeweest en heeft besloten om al dat alientuig een lesje te leren. Hail to the king, baby!

Duke Nukem Forever is een schietspel pur sang. De actieheld Duke Nukem is een typische macho Amerikaan met grote spieren en nog grotere wapens. Hij geniet aanzien onder de vrouwtjes en laat aliens de onderkant van zijn schoenen zijn. Duke is de macho die iedere man hoopt te zijn. Zijn grappige oneliners en gigantische wapenarsenaal moeten de mensheid redden.

Duke Nukem Forever is de lang verwachte opvolger van Duke Nukem 3D uit 1996. Duke Nukem Forever heeft een lang ontwikkelingsproces achter zich waarbij de game verschillende malen bijna in de koelkast geplaatst werd. Met de komst van Duke Nukem Forever komt er een einde aan het legendarische productieproces dat deze game achter de rug heeft.

In Duke Nukem Forever staat een verhaal over de redding van de aarde centraal. Daarnaast brengt de game de traditionele Duke Match met zich mee waarin spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Hierbij wordt natuurlijk gebruikgemaakt van bekende wapens als de Devestator en de Shrink Ray waarmee vijanden verkleind kunnen worden om ze vervolgens plat te stampen.

Meer informatie
Ean
5026555253789
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
2K Games
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Gokken, Online, Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition - X360
Uw waardering
To Top