De bekende Dungeon Siege franchise is nu voor het eerst beschikbaar voor next gen consoles! Ga alleen of samen met maximaal 3 vrienden het avontuur aan. Kies uit een grote hoeveelheid unieke en aanpasbare klassen met vele vaardigheden en rekruteer metgezellen met elk hun eigen persoonlijkheden, vaardigheden en wereldbeelden. Neem belangrijke beslissingen die invloed hebben op allianties, vijanden en uiteindelijk de afloop van het verhaal.

Dungeon Siege III integreert naadloos actievolle gameplay, een sterk RPG systeem met een groot aantal vaardigheden, een uitgebreide multiplayer en een diepgaand verhaal waar Square Enix en Obsidian Entertainment bekend om staan.

Dungeon Siege III: Limited Pre-Order Edition

Pre-order Dungeon Siege III nu en ontvang de Limited Pre-Order Edition! Deze editie is voorzien van uniek artwork en bevat 4 exclusive in-game items die je krachten en vaardigheden van je karakter vergroten.

Verhaal Dungeon Siege III

De delicate machtsbalans in het koninkrijk van Ehb is uit elkaar gevallen. Als een van de laatst overgebleven leden van de voormalige beschermers van het land, het 10e legioen, is het aan jou om het eens roemruchte legioen opnieuw op te bouwen en te voorkomen dat Ehb ten ondergaat. Samen met een aantal unieke metgezellen reis je door het prachtige Ehb, onderweg korte metten makend met schurken en monsters door je unieke combinatie van heroïsche vaardigheden, krachtige magie en sluwheid.

Meer informatie
Ean
5021290047518
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dungeon Siege III Limited Pre-order Edition - X360
Uw waardering
To Top