Fable III is het derde deel in de Fable-serie. In deze serie is het gebruik om te beginnen met een jong mens dat met heldenbloed in de aderen opgroeit om grootse dingen te doen. In dit derde deel is het doel koning te worden en te regeren.

Spelers kruipen in de huid van de zoon of dochter van de held uit deel twee, en moeten een ware revolutie opzetten om het leiderschap te verkrijgen. Vervolgens is het de bedoeling dat er naar eigen behoefte geregeerd wordt middels het gebruik van /Judgements/. Als koning is het namelijk de bedoeling dat mensen gestraft, vergeven of nader onderzocht (en dan gestraft of vergeven) moeten worden.

Limited Edition Extra/s

  • Een nieuwe quest: Ontrafel het mysterie van de betoverde bossen van Silverpines en verdien het legendarische zwaard, Wolfsbane, dodelijke tegen wolven en balverines.
  • Exclusieve locatie: Unlock een nieuwe regio, ideaal voor het vestigen met een gezin en het ontdekken van nieuwe schatten.
  • "Fable III" speelkaarten: Gemaakt door Lionhead, deze kaarten tonen elk type karakter in "Fable III," met inbegrip van Heroes, Royals, rebellen en schurken uit heel Albion en daarbuiten.
  • Guild Seal Munt: de munt heeft een goede kant (blauw) en kwade kant (rood) en helpt spelers bij het maken van kritische beslissingen die het lot van de wereld voor zal altijd zullen beinvloeden.
  • Een nieuw hondenras: Vermaard om zijn loyaliteit, de Boxer is een dappere hond en waardig metgezel van de grootste Vrouwen en Koningen.
  • Een unieke outfit: Unearth een mannelijke en vrouwelijke outfit uit het mysterieuze, verre land van Aurora, een nieuwe bestemming in je "Fable III" avonturen.
Meer informatie
Ean
2550009262865
Levertijd
Niet beschikbaar
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fable III Limited Edition - X360
Uw waardering
To Top