Dance Central , uitsluitend voor Kinect voor de Xbox 360 , is de eerste echte dance game-ervaring. Dat is leuk, sociaal en voor iedereen!

Harmonix, bekend van onder andere Rock Band, brengt je de eerste volledig lichaamgestuurde danservaring op een console! Elke routine heeft authentieke choreografie voor beginners en gevorderden. Dance Central bevat een een killer soundtrack met recente op, hip-hop en R&B hits. Neem je familie en vrienden mee op de dansvloer en ervaar deze unieke dans game samen.

Dance Central

Dance Central is de eerste dansgame met choreografie voor beginners en gevorderden waarbij je het hele lichaam gebruikt, zonder controller. De magie van Kinect zorgt voor een echte danservaring met vrienden en familie, terwijl je geniet van de muziek die je leuk vindt. Tijdens de game kun je meer dan 600 dansbewegingen leren. Met meer dan 30 nummers van populaire artiesten als Lada Gaga, No Doubt en M.I.A. krijg je de meer dan 90 danspassen onder de knie, ontwikkeld door professionele choreografen.

 

Meer informatie
Ean
2550009262490
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Microsoft
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Kinect
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Grof Taalgebruik, Seks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kinect Dance Central - X360
Uw waardering
To Top