Dr. Kawashima Brain & Body Exercises brengt het succesverhaal van de hersentrainers naar de Xbox 360. Door gebruik te maken van de speciale Kinect-camera worden de lichaamsbewegingen van de speler gelezen. Door vragen te beantwoorden en lichaamsoefeningen te doen, laat Dr. Kawashima Brain & Body Exercises de speler zijn lichaam en geest trainen.

Niet alleen is het mogelijk om rustige oefeningen te doen, maar ook kunnen spelers hilarische minigames spelen met vrienden. Reactievermogen van lichaam en geest worden hierbij natuurlijk op de proef gesteld. Rekenvaardigheden, logica, reactievermogen, geheugen en kennisvragen passeren de revu wanneer jij probeert jezelf in optimale vorm te krijgen.

Dr. Kawashima Brain & Body Exercises biedt in totaal meer dan twintig verschillende activiteiten voor een of meerdere spelers. De game is met maximaal vier spelers te spelen waarbij iedereen natuurlijk de jonge hersenleeftijd wil krijgen!

Iedereen die bekend is met het succes van de Nintendo DS-games van Kawashima, weet dat Dr. Kawashima Brain & Body Exercises een leuk spel is voor jong en oud!

Meer informatie
Ean
3700577002854
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Namco-Bandai
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Kinect
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kinect Dr. Kawashimas Body & Brain Exercises - X360
Uw waardering
To Top