Motion Sports is een sportgame speciaal ontwikkeld om gebruik te maken van Kinect op de Xbox 360. Met deze speciale camera worden alle je bewegingen rechtstreeks vertaald naar handelingen op het scherm. Sporten op de televisie is nog nooit zo leuk geweest!

Motion Sports bevat diverse sporten waaronder skien, paardrijden, voetbal, rugby en boksen. Door de bijhorende bewegingen voor elke sport te maken, waan jij je een echte sportheld. Dankzij de nauwkeurigheid van de Kinect-camera doorbreekt Motion Sports de muur tussen game en realiteit!

Een live-commentator voorziet jouw wedstrijden van in-game commentaar in Motion Sports. Hierbij kan hij het niet laten om af en toe een grapje te maken over jouw prestaties. Een mooi doelpunt of knock-out levert een compliment op, maar na een flinke misser valt je hoongelach ten deel.

In Motion Sports begin je als een normaal persoon om je uiteindelijk op te werken tot sportheld. Een sportspel is natuurlijk niet gezellig om in je eentje te spelen, en daarom ondersteunt Motion Sports de mogelijkheid om de game met meerdere spelers te spelen!

Meer informatie
Ean
3307219902956
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Ubisoft
Geschikt voor
Xbox 360
Spel Genre
Kinect
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kinect Motion Sports - X360
Uw waardering
To Top